ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς: Απόγευμα Σαββάτου (26/4) η πρεμιέρα του στη Μαδρίτη
Τσιτσιπάς: Απόγευμα Σαββάτου (26/4) η πρεμιέρα του στη Μαδρίτη
26 Απρ
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς: Απόγευμα Σαββάτου (26/4) η πρεμιέρα του στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Μαδρίτης το Σάββατο (26/4), με τους διοργανωτές ν’ ανακοινώνουν την ώρα της αναμέτρησής του κόντρα στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας του Έλληνα τενίστα για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης στην Ισπανία είναι προγραμματισμένος στο Stadium 3 και τρίτος χρονικά.

Ακριβέστερα, το πρώτο σερβίς αναμένεται για τις 16:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, με τους αγώνες ανάμεσα σε Σνάιντερ – Σεβάστοβα και Σαμσόνοβα – Σταροντούμπτσεβα να προηγούνται. Οι δύο αθλητές θα παίξουν για 11η φορά μεταξύ τους, με τον Νο.18 του κόσμου να μετράει έξι νίκες έναντι τεσσάρων του 34χρονου.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά της ισπανικής πρωτεύουσας, μιας και πέρασε με bye τον πρώτο γύρο σε αντίθεση με τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ ο οποίος είδε τον αντίπαλό του να εγκαταλείπει για να πάρει την πρόκριση.

Αγωνίζεται στο διπλό η Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νίκη της στο μονό κόντρα στη Μάγκντα Λινέτ, θ’ αγωνιστεί στο διπλό του τουρνουά της Μαδρίτης. Η Ελληνίδα θα παίξει μαζί με τη Μάντισον Κις και θα βρεθούν απέναντι στο δίδυμο Λινέτ/Σράμκοβα.

Ο αγώνας τους είναι προγραμματισμένος για τις 16:30 ώρα Ελλάδας περίπου.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.