ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «23o Μοθοπώρι Αρωθυμίας 2019» από τον Σύλλογο Ποντίων Ελευθέριου Κορδελιού
«23o Μοθοπώρι Αρωθυμίας 2019» από τον Σύλλογο Ποντίων Ελευθέριου Κορδελιού
08 Σεπ
0
Σχόλια

«23o Μοθοπώρι Αρωθυμίας 2019» από τον Σύλλογο Ποντίων Ελευθέριου Κορδελιού

Ο Σύλλογος Ποντίων Ελευθέριου Κορδελιού διοργανώνει το «23o Μοθοπώρι Αρωθυμίας 2019»  από την παρασκευή 6 μέχρι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο μνημείο γενοκτονίας στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις 6 Σεπτεμβρίου θα πλαισιώνουν οι: Γιώργος Ιωαννίδης και Τάσος Παρχαρίδης στο τραγούδι, Μπάμπης Κεμανετζίδης στην λύρα και το κλαρίνο, Βασίλης Φωλίνας στο αγγείο και Νίκος Φιλιπίδης στο νταούλι.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις 7 Σεπτεμβρίου θα πλαισιώνουν οι: Βασίλης Τοπαλίδης στο τραγούδι, Δημήτρης Δαμιανίδης στην λύρα, Λεωνίδας Τεκτονίδης στην λύρα και το τραγούδι, Γιάννης Λαζαρίδης στο νταούλι και Αλέξανδρος Χαρίσης στα πλήκτρα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις 8 Σεπτεμβρίου θα πλαισιώνουν οι: Γιώργος Σιαμλίδης και Γιάννης Γκόσιος στο τραγούδι, Αβραάμ Γκόσιος στην λύρα, Γιώργος Τσεπλιτίδης στο αγγείο, Γιάννης Λαζαρίδης στο νταούλι και Αλέξανδρος Χαρίσης στα πλήκτρα.

 

Σύλλογος Ποντίων Ελευθέριου Κορδελιού
08.09.2019 |20:00
Ελεύθερη
Στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.