Ο τίτλος της εισήγησης είναι «Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή και η ανάδειξή τους στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα» και εισηγητές θα είναι οι: Ιδιοκτήτης οικοτεχνίας ποντιακών προϊόντων «ΡΑΓΙΑΝ» Θεόφιλος Γεωργιάδης, Chef με ειδίκευση στην εκσυγχρονισμένη ποντιακή κουζίνα Αφροδίτη Γεωργιάδου.
Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting. Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/ASkpVpcFpxwCk7rf6, όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.