ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε» από το Σύλλογο Ποντίων Λάρισας
Εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε» από το Σύλλογο Ποντίων Λάρισας
18 Οκτ
0
Σχόλια

Εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε» από το Σύλλογο Ποντίων Λάρισας

Ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία, στα πλαίσια των συντονισμένων αιμοδοσιών που διενεργεί πανελλαδικά η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με κεντρικό σύνθημα «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε».

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε τον Μάιο, μήνα αφιερωμένο στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και φέτος -για πρώτη φορά- συνεχίζεται καθόλη την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, λόγω των αυξημένων αναγκών αίματος κατά την περίοδο αυτή.

Στην Λάρισα η αιμοδοσία θα διενεργείται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο», οδός Τσακάλωφ αριθμός 1, στην Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας (Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2410-234417, 2413-504488).

Η αιμοδοσία θα διενεργηθεί για δύο ημέρες την Δευτέρα 31 Ιουλίου και Τρίτη 01 Αυγούστου κατά τις ώρες 8:30-13:00 και 18:00-20:00.

Ο Σύλλογος καλεί τους φίλους και τα μέλη του, ποντιακής καταγωγής ή μη, να συνδράμουν την προσπάθεια στην μνήμη του αίματος των γενοκτονημένων προγόνων μας και ως ελάχιστη συνεισφορά και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο, που η ζήτηση για αίμα είναι αυξημένη, χωρίς δυστυχώς να αυξάνεται η αιμοδοσία.

Σύλλογος Ποντίων Λάρισας
18.10.2024 |Ώρες 8:30-13:00 και 18:00-20:00.
Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο», οδός Τσακάλωφ αριθμός 1, στην Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.