ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Για χιλιοστά του βαθμού έχασε το μετάλλιο στο Ελεύθερο Σόλο η Εστέλλα Καραμανίδου - Τέταρτη στον κόσμο (pics)
Για χιλιοστά του βαθμού έχασε το μετάλλιο στο Ελεύθερο Σόλο η Εστέλλα Καραμανίδου – Τέταρτη στον κόσμο (pics)
(Φώτο : koe.org.gr)
03 Σεπ
0
Σχόλια

Για χιλιοστά του βαθμού έχασε το μετάλλιο στο Ελεύθερο Σόλο η Εστέλλα Καραμανίδου – Τέταρτη στον κόσμο (pics)

Άγγιξε το μετάλλιο και έφτασε πολύ κοντά στο παγκόσμιο βάθρο η Εστέλλα Καραμανίδου στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, το πρωί του Σαββάτου (2/9) στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της ΣΣΕ στη Βάρη, αλλά το έχασε για λιγότερο από έναν βαθμό και συγκεκριμένα για χιλιοστά του, παίρνοντας τελικά την επίσης τιμητική 4η θέση.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια ωραία προσπάθεια και βαθμολογήθηκε με 246,6995 β. για την εκτέλεση του προγράμματός της, αλλά δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στα μετάλλια, καθώς η Γιαπωνέζα Νάο Σιραχάσε, που πήρε το χάλκινο, συγκέντρωσε 247,4656, δηλαδή μόλις 0,7661 του βαθμού περισσότερο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Ρομάν Τεμεσσέκ με 261,6123 β. και το ασημένιο η Αμερικανίδα Κανάκο Φιλντ με 249,5852.

Τις απονομές έκανε η event director και ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

 

Πηγή : koe.org.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.