ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πολιτιστικό διήμερο μουσικής, τραγουδιού και χορού από τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας «Η Αμισός»
Πολιτιστικό διήμερο μουσικής, τραγουδιού και χορού από τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας «Η Αμισός»
03 Αυγ
0
Σχόλια

Πολιτιστικό διήμερο μουσικής, τραγουδιού και χορού από τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας «Η Αμισός»

Ο Εξωραϊστικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας «Η Αμισός» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας, συνδιοργανώνουν πολιτιστικό διήμερο μουσικής, τραγουδιού και χορού την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στην πλατεία «Αμισός» του Τοπικού Διαμερίσματος Νέας Σαμψούντας στις 21:30.

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα υπάρχει αφιέρωμα στον Πόντο. Θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σινώπης «Διογένης» και ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σαμψούνας «Η Αμισός».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακή ποντιακή βραδιά με τους : Κυριάκο Τριανταφυλλίδη και Γιάννη Κατωτοικίδη στο τραγούδι, Δημήτρη Παπαδόπουλο στη λύρα, το αγγείο και το γαβάλ, Αλέξη Στεφανίδη στη λύρα, Παναγιώτη Ευθυμιάδη και Γιάννη Ζήγο στο νταούλι, Ηρακλή Ξενίδη στο αρμόνιο.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά με χορούς από το Αιγαίο και τον Πόντο από τον Χορευτικό Όμιλο «Πρέβεζα» και τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ν.Σαμψούντας «Η Αμισός».
Έπειτα στη λαϊκή βραδιά θα βρίσκονται οι: Δήμητρα Σταθοπούλου και Θωμάς Στεργίου στο τραγούδι, Παναγιώτης Στεργίου στο μπουζούκι, Γιάννης Ευαγγέλου στην κιθάρα, Εύη Κανέλλου στα κρουστά, Τάσο Καντάς στο ακορτεόν.

Εξωραϊστικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας «Η Αμισός»
03.08.2018 |21:30
Ελέυθερη
Πλατεία «ΑΜΙΣΟΣ» του Τοπικού Διαμερίσματος Νέας Σαμψούντας.
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.