ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην 5η Συνάντηση Παιδικών και Εφηβικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών συμμετείχαν τα χάταλα του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος
Στην 5η Συνάντηση Παιδικών και Εφηβικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών συμμετείχαν τα χάταλα του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος
(Φωτο: Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος)
04 Ιούλ
0
Σχόλια

Στην 5η Συνάντηση Παιδικών και Εφηβικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών συμμετείχαν τα χάταλα του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος

Καθήλωσαν το κοινό οι μικροί χορευτές στην 5η Συνάντηση Παιδικών και Εφηβικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου στην Καβάλα, με διοργανωτή την Ομάδα Έκφρασης Ελληνικού Πολιτισμού «Ιχνηλάτες»!

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος και οι μικροί χορευτές του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος, οι οποίοι παρουσίασαν χορούς του Πόντου, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Εκτός από τον Μορφωτικό Σύλλογο Κοκκινοχώματος, συμμετείχαν ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας «Αγ. Ειρήνη» και ο Σύλλογος Καλαμπακίου Δράμας.

Τα μικρά παιδιά είναι το μέλλον και αυτά που διατηρούν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς, αλλά και στους δασκάλους των μικρών χορευτών που συμβάλλουν ώστε τα χάταλά μας να είναι κοντά στην παράδοση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.