ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην θεατρική παράσταση του 1ου ΓΕΛ Πετρούπολης έδωσε το παρών η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης
Στην θεατρική παράσταση του 1ου ΓΕΛ Πετρούπολης έδωσε το παρών η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)
06 Ιούλ
0
Σχόλια

Στην θεατρική παράσταση του 1ου ΓΕΛ Πετρούπολης έδωσε το παρών η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης παρευρέθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, στην θεατρική παράσταση του 1ου ΓΕΛ Πετρούπολης, η οποία ήταν αφιερωμένη στα μαθητικά χρόνια του Δημήτρη Ψαθά, όπως αυτά περιγράφονται στο αυτοβιογραφικό έργο του «Γη του Πόντου».

Η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης συνέβαλε με το δικό της τρόπο προσφέροντας τις ποντιακές ενδυμασίες της για τις ανάγκες της παράστασης.

Διαβάστε το σχετικό μήνυμα που δημοσίευσε η Ένωση στη σελίδα της:

«Την Κυριακή, η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης είχε την τιμή να παρευρεθεί στη σχολική θεατρική παράσταση του 1ου ΓΕΛ Πετρούπολης, αφιερωμένη στα μαθητικά χρόνια του Δημήτρη Ψαθά, όπως αυτά περιγράφονται στο αυτοβιογραφικό έργο του «Γη του Πόντου». Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορέσαμε να συμβάλουμε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, προσφέροντας τις ποντιακές ενδυμασίες μας για τις ανάγκες της παράστασης.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη σκηνοθέτη κα Κωνσταντίνα Σταθοπούλου για την εξαιρετική της δουλειά και την αφοσίωσή της καθώς και στην κα Λένα Νίτσου-Ψαθά, η οποία παραχώρησε τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου του παππού της “Γη του Πόντου”.

Η παράσταση ήταν μια μοναδική ευκαιρία να συνδέσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά με τη σύγχρονη εκπαίδευση και να μεταδώσουμε στους νέους την αξία των παραδόσεών μας και τα ήθη παλιότερων εποχών. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους συντελεστές για την άψογη παρουσίαση και την αφοσίωση που επέδειξαν».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.