ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων: Αφιερωμένο στην επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων: Αφιερωμένο στην επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
16 Ιούλ
0
Σχόλια

26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων: Αφιερωμένο στην επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Το 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην «Παναγία Σουμελά», που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Ιουλίου 2024, είναι αφιερωμένο στην θλιβερή επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού, που αναμένεται με ανυπομονησία, κυρίως από τα νεότερα μέλη των ποντιακών συλλόγων, η Οργανωτική Επιτροπή του Συναπαντήματος (αποτελούμενη από νέους και νέες, εκπροσώπους ποντιακών σωματείων, που συμμετέχουν σε αυτό) ετοίμασε μια επίκαιρη και στοχευμένη στα ζητήματα της επικαιρότητας σειρά εκδηλώσεων, εισηγήσεων και εργαστηρίων. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με πρόσκληση και σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες, με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, με εκπρόσωπους ποντιακών σωματείων και με καλλιτεχνικά σχήματα που παντρεύουν τον ενθουσιασμό των ερασιτεχνών με την εξειδίκευση των επαγγελματιών. Κάθε δράση, εισήγηση, εκδήλωση και παρουσίαση προσφέρει πλούσια ερεθίσματα και βαθιά κατανόηση του αντικειμένου.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του 26ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά:

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.