ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Αντάμωμα Αταπαζαρλήδων
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Αντάμωμα Αταπαζαρλήδων
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Δάφνης)
30 Ιούλ
0
Σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Αντάμωμα Αταπαζαρλήδων

Με πολύ κέφι, χορό, μουσική και τραγούδια, φυσικά σε ποντιακούς ρυθμούς, ολοκληρώθηκε το 4ο Αντάμωμα Ατα Παζάρ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Δάφνης την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί Σύλλογοι με τα χορευτικά τους συγκροτήματα, τα οποία είχαν καταγωγή από το Ατά-Παζάρ’ της Νικομήδειας του Πόντου.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Σύλλογο Ποντίων Δάφνης, έλαβαν μέρος ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανά «Ο Αμάραντος», ο Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας, ο Μορφωτικός Όμιλος Ποντίων Μεσημερίου «Αργοναύτες», ο Ποντιακός Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Ξηροποταμιτών Θεσσαλονίκης, ο Ποντιακός Σύλλογος Ακρινής, ο Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας, ο Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος Κλείτου, ο Ποντιακός Σύλλογος Μελισσοκομείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυδενδρίου Ασκού «Ο Φάρος», ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίμνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλαδελφίου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν οι: Γιώργος Πουλαντσακλής, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Μπάμπης Κεμανετζίδης, Κώστας Πουτακίδης, Μιχάλης Κασαμπαλίδης και ο Στάθης Ηλιάδης, οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι το πρωί.

Το επόμενο ραντεβού κλείστηκε για τις 02 Αυγούστου 2025 στην Ακρινή Κοζάνης, με τον Ποντιακό Σύλλογο Ακρινής να αναλαμβάνει τη διοργάνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.