ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κωπηλασία: Παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ23 για τις Αναστιάδου και Κοντού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Κωπηλασία: Παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ23 για τις Αναστιάδου και Κοντού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
20 Αυγ
0
Σχόλια

Κωπηλασία: Παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ23 για τις Αναστιάδου και Κοντού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσαν οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μιλένα Κοντού στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών Κ23 τερματίζοντας σε 6:41.48 και βελτιώνοντας το προηγούμενο δικό τους από πέρυσι κατά 8,65 δευτερόλεπτα. Οι δύο κωπηλάτριες της Ελλάδας πέρασαν πρώτες τη γραμμή του φίνις στην προκριματική σειρά τους και προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό.

Πρώτη από την αρχή έως το τέλος στην προκριματική σειρά της ήταν η Ευαγγελία Φράγκου, στο σκιφ. Η Φράγκου τερμάτισε σε 7:36.32, άφησε στη 2η θέση την κωπηλάτρια της Αυστρίας και στην 3η αυτή των ΗΠΑ για να προκριθεί απευθείας στα ημιτελικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου και η Ζωή Φίτσιου, και οι δύο χάλκινοι Ολυμπιονίκες, ακολούθησαν μια πιο συντηρητική τακτική. Και οι δύο τερμάτισαν εκτός των δύο πρώτων θέσεων στις αντίστοιχες σειρές τους και θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.