ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Γεωργία Σγούρου μόλις 19 ετών Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Muaythai στις Γυναίκες!
Η Γεωργία Σγούρου μόλις 19 ετών Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Muaythai στις Γυναίκες!
27 Αυγ
0
Σχόλια

Η Γεωργία Σγούρου μόλις 19 ετών Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Muaythai στις Γυναίκες!

Αν και μόλις 19 ετών η Γεωργία Σγούρου αγωνιζόμενη στην κατηγορία Elite κατάφερε να σημειώσει την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρα της στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Muaythai της IFMA.

Το ufight.gr ανέβασε σήμερα στο κανάλι του στο YouTube τον τρόπο με τον οποίο η Σγούρου κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 71 κιλών αντιμετωπίζοντας την Νοτιοαφρικανική Madeli Marloth.

Το ματς έλαβε χώρα στην Πάτρα στις 5 Ιουνίου με την αθλήτρια του Νάσου Αργυρόπουλου να μην παίζει στην διοργάνωση στην κατηγορία των Νέων-Νεανίδων-U23, όπως οι περισσότεροι, αλλά να κάνει το άλμα και να αγωνίζεται στις Γυναίκες.

Σε παλαιότερες επιτυχίες της η Σγούρου είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Muaythai Παίδων του Μίνσκ το 2019, το χρυσό το 2021 στο παγκόσμιο Muaythai Εφήβων στην Ταϊλάνδη και το Χρυσό στους Μεσογειακούς το 2023 στις Νεάνιδες στην Αθήνα.

Με το μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Muaythai, η Σγούρου πήρε και το Άνευ για το Πανεπιστήμιο που είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό!

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.