ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το κέφι χτύπησε... κόκκινο στο πανηγύρι της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι»
Το κέφι χτύπησε… κόκκινο στο πανηγύρι της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι»
17 Σεπ
0
Σχόλια

Το κέφι χτύπησε… κόκκινο στο πανηγύρι της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Ποντιακό Πανηγύρι της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι».

 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση που απέδειξε για ακόμα μια φορά τη δύναμη της παράδοσης να μας φέρνει πιο κοντά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 στο Αθλητικό Κέντρο Μάνδρας και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, προσφέροντας μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι»)

 

Από την πρώτη στιγμή, η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και ζωντάνια. Τα χορευτικά τμήματα των «Διόσκουρων» καθώς και του Πολιτιστικού και του Παραδοσιακού Χορευτικού Ομίλου «Ο ΟΡΦΕΑΣ» ξεσήκωσαν και μαγνήτισαν το κοινό. Ο ρυθμός και οι μελωδίες της λύρας και των παραδοσιακών οργάνων ζωντάνεψαν και ζέσταναν την ψυχή όλων όσων παρευρέθηκαν. Οι εντυπωσιακές και πολύχρωμες φορεσιές δημιούργησαν ένα θέαμα που γοήτευσε τις αισθήσεις, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και τον θαυμασμό των παρευρισκόμενων.

Η εκδήλωση δεν ήταν μόνο μια γιορτή μουσικής και χορού, αλλά και μια γνήσια απόδειξη της ενότητας και της υπερηφάνειας των «Διόσκουρων» Μάνδρας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, με επισκέπτες από κάθε γωνιά του Δήμου, αλλά και Σωματεία της Αθήνας. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν, χόρεψαν και απόλαυσαν το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Η χαρά και η θετικη ενέργεια ήταν διάχυτες, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις για όλους όσους έδωσαν το παρών.

Το φετινό πανηγύρι αποτέλεσε αναμφίβολα μια σπουδαία επιτυχία, αφήνοντας όμορφες αναμνήσεις στη μνήμη όλων όσων συμμετείχαν. Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης της Ένωσης, μέσω μηνύματός τους στη σελίδα του Συλλόγου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, στον Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Χορευτικό Όμιλο «Ο ΟΡΦΕΑΣ», στον χοροδιδάσκαλο της Ένωσης, Γιώργο Πουτακίδη, στους χορευτές, στους καλλιτέχνες, στους χορηγούς και στους ακούραστους εθελοντές, που συνέβαλαν στο να γίνει αυτή η γιορτή μια αξέχαστη εμπειρία.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.