ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ήττα στα πέναλτι για την Ελλάδα από την Ισπανία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων
Ήττα στα πέναλτι για την Ελλάδα από την Ισπανία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων
18 Σεπ
0
Σχόλια

Ήττα στα πέναλτι για την Ελλάδα από την Ισπανία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων ηττήθηκε 15-14 (κ.δ. 7-7) από την Ισπανία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται στη πόλη Τσενγκτού στη Κίνα.

Η Ελλάδα πραγματοποίησε για δεύτερο συνεχές ματς πολύ καλή εμφάνιση. Ανέτρεψε το 1-2 της πρώτης περιόδου, προηγήθηκε 3-2 στο ημίχρονο και 6-4 με τη λήξη και της τρίτης περιόδου.

Στη τελευταία περίοδο με την εθνική στο 6-5, χάθηκε ευκαιρία με παραπάνω (στα 4:00 από τη λήξη), η Ισπανία (με χρήση και var που εξέτασε τη φάση) ισοφάρισε 6-6, αλλά η Καραμπέτσου στα 3:11 έδωσε και πάλι το προβάδισμα 7-6.

Άμεση ήταν η ισοφάριση για την Ισπανία (7-7), που έμελλε να είναι και το σκορ στη κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, και στο 8ο της εθνικής ομάδας η Δρακωτού σημάδεψε το δοκάρι για να πάρει τη νίκη η Ισπανία.

Την Τετάρτη (18/9, 08:30) η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία που νίκησε 11-8 την Ολλανδία.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-0, 3-2, 1-3, και στα πέναλτι 7-8.

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 3, Φουράκη 1, Δρακωτού 2, Πιοβάν 5, Μπέτα, Γαλανοπούλου, Κλαψιανού, Καραμπέτσου 3, Κυριακοπούλου, Οικονόμου, Κρασσά.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στον Α’ Όμιλο: Ισπανία-Ιταλία 12-10, Ελλάδα-Ολλανδία 13-6, Ολλανδία-Ιταλία 8-11, Ελλάδα-Ισπανία 14-15 πέν. (κ.δ. 7-7).
Βαθμολογία: Ισπανία 5, Ελλάδα 4, Ιταλία 3, Ολλανδία 0.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.