ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων της
Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων της
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
18 Σεπ
0
Σχόλια

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων της

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανακοίνωσε, μέσω μηνύματός της στη σελίδα της, ανακοίνωσε την έναρξη της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Με περισσότερα ενεργά τμήματα, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη γνήσια διατήρηση και διάδοση της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:00 θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα ακολουθήσει μια απογευματινή γευστική και μουσικοχορευτική έκπληξη σε όσους παρευρεθούν.

Η ιστορία, τα όργανα που έπαιζαν οι πρόγονοι μας, η διάλεκτος, η μουσική, το θέατρο, η λαογραφία και πολλά ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσοι συμμετάσχουν στα τμήματα της Λέσχης.

Τονίζεται ότι την ημέρα έναρξης των τμημάτων θα παρευρίσκονται στη Λέσχη όλοι οι δάσκαλοι των τμημάτων προκειμένου να ενημερώσουν για κάθε απορία.

Τα δίδακτρα είναι συμβολικά και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι εγγραφές άρχισαν στη γραμματεία της Λέσχης και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης, στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1).

Τηλ. επικοινωνίας-ενημέρωσης : 2331072060 Κυριακή και Πέμπτη, Ώρες : 17:00- 21:00 και 6973556255 (πρόεδρος) και 6984860096(χοροδιδάσκαλος).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.