ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 2-0: Νίκη για τον «Στεφ» και ισοφάριση της Team Europe στο Laver Cup
Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 2-0: Νίκη για τον «Στεφ» και ισοφάριση της Team Europe στο Laver Cup
(Φωτο: Reuters)
20 Σεπ
0
Σχόλια

Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 2-0: Νίκη για τον «Στεφ» και ισοφάριση της Team Europe στο Laver Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια άτυπη ρεβάνς απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη, για την ήττα του Έλληνα αθλητή στο US Open, με τον «Στεφ» να κερδίζει με 2-0 σετ τον Ελληνοαυστραλό στο πλαίσιο του τουρνουά Laver Cup.

Ο Τσιτσιπάς ο οποίος εκπροσωπεί την Team Europe πρόσφερε μια νίκη στην ομάδα του, ισοφαρίζοντας το σκορ 1-1 απέναντι στην Team World, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να έχει μια εξαιρετική απόδοση στο court.

Νωρίτερα ο Φραν Σερούντολο είχε κερδίσει τον Κάσπερ Ρουντ για την Team World, με τον «Στεφ» ωστόσο να να φέρνει τις δυο ομάδες στα ίσια.

To Laver Cup είναι ένα διεθνές τουρνουά τένις στο οποίο συγκρούονται αθλητές από την Ευρώπη με αθλητές από τον υπόλοιπο κόσμο και δημιουργήθηκε προκειμένου να τιμηθεί ο θρύλος του τένις Ροντ Λέιβερ.

Η πρώτη μέρα του Laver Cup ολοκληρώνεται απόψε Παρασκευή (20/09/24) με τα παιχνίδια Ντιμιτρόφ – Ταμπίλο και Αλκαράθ/Ζβέρεφ – Φριτζ/Σέλτον.

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.