ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | H Ελλάδα πανηγυρικά στα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νεανίδων
H Ελλάδα πανηγυρικά στα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νεανίδων
21 Σεπ
0
Σχόλια

H Ελλάδα πανηγυρικά στα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νεανίδων

Πλώρη για μετάλλιο έβαλε η εθνική ομάδα πόλο νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18 στην πόλη Τσενγκτού της Κίνας, καθώς στον προημιτελικό επιβλήθηκε της Αυστραλίας με το επιβλητικό 16-3.

Οι διεθνείς παίκτριες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (21/9) στις 14.00 ώρα Ελλάδας, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, τις ΗΠΑ, που με τη σειρά τους επικράτησαν δύσκολα της Ολλανδίας (11-10).

Η εθνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στον προημιτελικό με την Αυστραλία, βρέθηκαν να προηγούνται με το εντυπωσιακό 8-0 στο 2ο οκτάλεπτο και χωρίς προβλήματα έφθασαν στο τελικό 16-3, έχοντας 7/11 στην παίκτρια παραπάνω, ενώ δεν δέχθηκαν γκολ σε οκτώ επιθέσεις της Αυστραλίας στον παίκτη λιγότερο.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών συνθέτουν η Ισπανία και η Ουγγαρία. Η Ισπανία νίκησε τη Νέα Ζηλανδία με 16-5 και η Ουγγαρία την Ιταλία με 12-11.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-5, 1-3, 1-5

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη 2, Δρακωτού 2, Πιοβάν 5, Κανελλοπούλου, Μπέτα 1, Γαλανοπούλου 1, Κλαψιανού, Καραμπέτσου 2, Κυριακοπούλου, Οικονόμου 1.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.