ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» για την απόφαση ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος να εγγραφεί ως μέλος της ΕΣΗΕΜΘ
Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» για την απόφαση ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος να εγγραφεί ως μέλος της ΕΣΗΕΜΘ
(Φωτο: Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»)
25 Σεπ
0
Σχόλια

Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» για την απόφαση ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος να εγγραφεί ως μέλος της ΕΣΗΕΜΘ

Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης», με δελτίο τύπου που εξέδωσε, χαιρετίζει την απόφαση της Ένωσης Συντακτών Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης να εγγράψει στο μητρώο μελών της τον άξιο και φέρελπι συνάδερφο, Αλκίνοο Βλαχόπουλο.

Ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος είναι υπότροφος μεταπτυχιακού του σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης στο Τμήμα ΜΜΕ του ΑΠΘ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης»:

«Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» χαιρετίζει την απόφαση της Ένωσης Συντακτών Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης να εγγράψει στο μητρώο μελών της τον άξιο και φέρελπι συνάδερφο Αλκίνοο Βλαχόπουλο.

Ο Αλκίνοος είναι υπότροφος μεταπτυχιακού του σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης στο Τμήμα ΜΜΕ του ΑΠΘ.

Έχοντας λάβει την υποτροφία με το όνομα «Νίκος Καπετανίδης» εργάσθηκε άοκνα, πειθαρχημένα και τίμια στον χώρο των ΜΜΕ με αποτέλεσμα να είναι από τώρα ήδη επίλεκτο μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας με συνεργασία στην εφημερίδα Μακεδονία,στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και τώρα στον Όμιλο Αντένα.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και παρουσία στα ΜΜΕ κατά τα πρότυπα του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη που φέρει την επωνυμία της υποτροφίας του.

Ήδη μας αποζημιώνει για την επιλογή μας.

Άξιος!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.