ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Kick boxing Καγκελίδη και Καλιονίδη και τους προπονητές τους τίμησε ο Δήμαρχος Φυλής
Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Kick boxing Καγκελίδη και Καλιονίδη και τους προπονητές τους τίμησε ο Δήμαρχος Φυλής
(Φωτο: Δήμος Φυλής)
28 Σεπ
0
Σχόλια

Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Kick boxing Καγκελίδη και Καλιονίδη και τους προπονητές τους τίμησε ο Δήμαρχος Φυλής

Τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές της Σχολής BG Kickboxing Academy, Σάββα Καγκελίδη και Θοδωρή Καλιονίδη, καθώς και τους προπονητές τους, Γεώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο τίμησε ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, τη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι σπουδαίοι αθλητές, έφτασαν στο γραφείο του Χρήστου Παππού στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, κρατώντας ανά χείρας τα Χρυσά Κύπελλα και τα μετάλλια τους, τα οποία κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ουγγαρία 23 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε, ενημερώθηκε για την πορεία και τις επιτυχίες τους από τους προπονητές τους και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν. Ακολούθως, τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Δήμου Φυλής δίνοντάς τους θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Σάββας Καγκελίδης, ο Θοδωρής Καλιονίδης και οι Γιώργος Χαλκίδης και Χαράλαμπος Παπαδόπουλος από την πλευρά τους τόνισαν την ουσιαστική συνεισφορά του Δήμου Φυλής στις επιτυχίες κι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη στήριξή του.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.