ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τεντόγλου: Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στο κόσμο
Τεντόγλου: Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στο κόσμο
15 Οκτ
0
Σχόλια

Τεντόγλου: Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στο κόσμο

Τους φιναλίστ για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στον κόσμο ανακοίνωσε η World Athletics, μεταξύ των οποίων για ακόμη μία χρονιά βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου.

Μετά την υποψηφιότητα για κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι διεκδικεί και τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στον κόσμο.

Αντίπαλοί του είναι ο Σουηδός Μόντο Ντουπλάντις, που κυριάρχησε στο επί κοντώ, ο Αμερικανός Ράιαν Κράουζερ, πρωταθλητής στη σφαιροβολία, ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ, που απειλεί το παγκόσμιο ρεκόρ στη σφυροβολία, και ο Κουβανός Γιορντάν Ντίαζ Φορτούν, που αγωνίζεται για την Ισπανία και ξεχώρισε στο τριπλούν.

Η ψηφοφορία του κοινού θα πραγματοποιηθεί στα social media της παγκόσμιας ομοσπονδίας και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Οι υποψήφιοι από τα δρομικά αγωνίσματα θα ανακοινωθούν στις 21-27 Οκτωβρίου, ενώ οι υποψήφιοι για αγωνίσματα εκτός σταδίου στις 28 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.