ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σέιμποθ Γουάιλντ - Τσιτσιπάς 1-2: Δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά στην Αμβέρσα
Σέιμποθ Γουάιλντ – Τσιτσιπάς 1-2: Δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά στην Αμβέρσα
(Photo credits: Getty Images/Ideal Image)
17 Οκτ
0
Σχόλια

Σέιμποθ Γουάιλντ – Τσιτσιπάς 1-2: Δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά στην Αμβέρσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κρίσιμο σημείο του 3ου σετ έδειξε ψυχραιμία για να νικήσει τον Βραζιλιάνο, Σέιμποθ Γουάιλντ με 7-6(5), 4-6, 7-5 και να περάσει στα προημιτελικά στο 250άρι τουρνουά στην Αμβέρσα.

Καθάρισε στο tie break για το 1-0

O Τσιτσιπάς χρειάστηκε το 2ο αβαντάζ για να ισοφαρίσει 1-1 στο εναρκτήριο σετ και τον Σέιμποθ Γουάιλντ με love game να κάνει το 2-1 και με ευκολία να φθάνει στο 3-2.
Με το σετ να κυλά στον ίδιο ρυθμό, ο Βραζιλιάνος προηγήθηκε 4-3, με τον Τσιτσιπά να ισοφαρίζει σε 4-4.

Ο Σέιμποθ Γουάιλντ με τρεις στη σειρά άσους έκλεισε το 9ο game (5-4), με love game έκανε το 6-5 και με τον ίδιο τρόπο ο Τσιτσιπάς έστειλε το σετ στο tie break.

Εκεί ο Τσιτσιπάς με mini break έκανε το 3-2, ξέφυγε με 5-2, έφθασε σε τέσσερα set point (6-2) και χρειάστηκε το 4ο και το λάθος από τον Σέιμποθ Γουάιλντ για να κατακτήσει το σετ με 7-6(5).

Tο πρώτο break στον αγώνα έφερε το 1-1

Ο Τσιτσιπάς άρχισε να λειτουργεί καλύτερα στο ξεκίνημα του 2ου σετ, μείωσε τα αβίαστα λάθη και διατηρώντας με άνεση το σερβίς του, προηγήθηκε με 3-2 και τον Σέιμποθ Γουάιλντ με υπέροχο drop shot να κατακτά το 6o game για το 3-3.

To ζητούμενο ήταν ποιος και πότε θα έβρισκε την πρώτη ευκαιρία για break point στο παιχνίδι. Ο Σέιμποθ Γουάιλντ έφθασε πρώτος σε διπλό break point (15-40) και με το διπλό λάθος από τον Τσιτσιπά, το πέτυχε, προσπερνώντας με 4-3 και με love game έκανε το 5-3.

Ο Τσιτσιπάς με το δικό του love game, μείωσε σε 5-4, όμως δεν ήταν αρκετό, ο Σέιμποθ Γουάιλντ είχε την ευκαιρία, δεν την άφησε, κατακτώντας το σετ με 6-4.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.