ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών βραβεύει τον Ματθαίο Τσαχουρίδη
Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών βραβεύει τον Ματθαίο Τσαχουρίδη
25 Σεπ
0
Σχόλια

Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών βραβεύει τον Ματθαίο Τσαχουρίδη

Τον καταξιωμένο μουσικό Δρα Ματθαίο Τσαχουρίδη θα βραβεύσει η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών για τη διεθνή ανάδειξη της ποντιακής λύρας και κατ’ επέκταση του Ποντιακού Πολιτισμού.

Η τιμητική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20:00, στην έδρα της Λέσχης στον Κεραμεικό (Ψαρομηλίγκου 29-31), όπου στον αύλειο χώρο, στη σκιά της Ακρόπολης, θα παρακολουθήσουμε μέσα από ένα ειδικά επιμελημένο αφιερωματικό βίντεο το ταξίδι του Ματθαίου και της λύρας του ανά τον κόσμο.

Οι Πυρριχιστές της Ευξείνου Λέσχης θα παρουσιάσουν τον θρυλικό χορό «Σέρρα» συνοδευόμενοι από τον κορυφαίο λυράρη, τον τιμώμενο Ματθαίο Τσαχουρίδη, ο οποίος επίσης θα αποδώσει εκλεκτά παραδοσιακά τραγούδια αλλά και σύγχρονους αυτοσχεδιασμούς.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ τιμητική αναφορά στην προσωπικότητα, το έργο και την προσφορά του καλλιτέχνη θα κάνει ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Χάρης Πασβαντίδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: 6945151269 Αντιπρόεδρος Χάρης Πασβαντίδης / 6937158589 Ειδικός Γραμματέας Μωυσής Καρίπης

Εύξεινος Λέσχη Αθηνών
25.09.2024 |20:00
Ελεύθερη
Εύξεινος Λέσχη Αθηνών
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.