ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Οι μωμοέρ’ εξέβανε τα Φώτα, τ’ Αγιαννί’...»: Οι «Τσαγούσιδες» Μωμόγεροι είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους
«Οι μωμοέρ’ εξέβανε τα Φώτα, τ’ Αγιαννί’…»: Οι «Τσαγούσιδες» Μωμόγεροι είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους
17 Οκτ
0
Σχόλια

«Οι μωμοέρ’ εξέβανε τα Φώτα, τ’ Αγιαννί’…»: Οι «Τσαγούσιδες» Μωμόγεροι είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους

Οι Μωμόγεροι της Ένωσης Λιμνοχωρίου Βαλτόνερων και Αναργύρων «Οι Τσαγούσιδες» είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους και να ξεσηκώσουν όσους βρεθούν στο… διάβα τους.

Με όρεξη και κέφι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το γλέντι και να σκορπίσουν στιγμές χαράς και γέλιου.

Οι περιοχές που θα κινηθούν είναι η Φλώρινα, η Λεβαία, η Βεγορά, το Αμύνταιο, η Νάουσα, το Λιμνοχώρι, τα Βαλτόνερα και οι Ανάργυροι.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στη Φλώρινα (έναρξη στις 20:00 από Π.Ε. Φλώρινας), τη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στη Λεβαία, τη Βεγορά και το Αμύνταιο (έναρξη στις 11:00 από τη Λεβαία), το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου σειρά έχει η Νάουσα (έναρξη στις 11:00) και η τελευταία παράσταση θα δοθεί ανήμερα των Φώτων, στις 06 Ιανουαρίου, όπου θα επιστρέψουν στην έδρα τους, στο Λιμνοχώρι, τα Βαλτόνερα και τους Ανάργυρους, όπου από τις 11:00 θα ξεκινήσουν ένα μεγάλο γλεντι από το Λιμνοχώρι.

Ένωση Μωμόγερων Λιμνοχωρίου Βαλτόνερων και Αναργύρων «Οι Τσαγούσιδες»
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.