ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πουμπουρίδης – Ντασιονάκη – Κωνσταντινούδη με 3 Χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πυγμαχίας Παίδων-Κορασίδων
Πουμπουρίδης – Ντασιονάκη – Κωνσταντινούδη με 3 Χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πυγμαχίας Παίδων-Κορασίδων
(Φώτο : ufight.gr)
30 Ιούλ
0
Σχόλια

Πουμπουρίδης – Ντασιονάκη – Κωνσταντινούδη με 3 Χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πυγμαχίας Παίδων-Κορασίδων

Τρία μετάλλια χάρισαν στην Ελλάδα οι Πέτρος Κωνσταντινούδης, Ιωάννης Πουμπουρίδης και Μαριεύα Ντασιονάκη αγωνιζόμενοι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων-Κορασίδων στο Πλοέστι της Ρουμανίας.

Μάχες δυνατές, συγκλονιστικές εμφανίσεις, η αδρεναλίνη χτύπησε «κόκκινο», τα «γαλανόλευκα γάντια» αγωνίστηκαν με όλη τους τη δύναμη αλλά δεν ήταν αρκετό για κάποιους κριτές.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής πυγμαχίας Έλληνας αθλητής κερδίζει για 3 συνεχή έτη Ευρωπαϊκό μετάλλιο.

Πρόκειται για τον Πέτρο Κωνσταντινούδη που στον ημιτελικό του αντιμετώπισε τον Malik Humza Ali. Όλοι όσοι παρακολούθησαν την μάχη τους στα 46 κιλά μίλησαν για παράφορη αδικία και ότι οι κριτές στέρησαν από αυτόν τον σπουδαίο Έλληνα αθλητή να έχει την ευκαιρία να χαρίσει σε όλους εμάς άλλη μία φορά το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.

Ο Ιωάννης Πουμπουρίδης σαν «λιοντάρι» κοίταξε τον Τούρκο αντίπαλό του Salman Toprak στα μάτια και αγωνίστηκε στους 3 γύρους με υπεροχή, τεχνική και δυναμισμό. Πίστεψε στη νίκη, ήταν εξαιρετικός, ο αγώνας όμως κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έτσι ο Έλληνας Πρωταθλητής μας πάρα την τρομερή προσπάθεια έμεινε στην επιτυχία της κατάκτησης του Χάλκινου μεταλλίου.

Η Μαριεύα Ντασιονάκη πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δικαιώνοντας την θέση της στον ημιτελικό των 63 κιλών αλλά παρά τον πολύ σκληρό αγώνα με αμείωτη ένταση, τον δυναμισμό που επέδειξε επικράτησε τελικά η Ιταλίδα Golinelli Amina.

Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική Αποστολή.

https://www.facebook.com/Hellenicboxingfederation/posts/584183110583773?ref=embed_post

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.