ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το «αντίο» του Α.Ο. Αγίου Νικολάου στον Αντώνη που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά - Έρανος για να στηριχθεί η οικογένεια του (vid)
Το «αντίο» του Α.Ο. Αγίου Νικολάου στον Αντώνη που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά – Έρανος για να στηριχθεί η οικογένεια του (vid)
(Φώτο : sportal.gr)
07 Σεπ
0
Σχόλια

Το «αντίο» του Α.Ο. Αγίου Νικολάου στον Αντώνη που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά – Έρανος για να στηριχθεί η οικογένεια του (vid)

Ο Α.Ο. Αγιού Νικολάου, περιοχή από την οποία καταγόταν ο Αντώνης Καρυώτης, έσπευσε με ανακοίνωση να αποχαιρετήσει τον 36χρονο, που έχασε άδικα τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό του Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης. Ο 36χρονος αποπειράθηκε να μπει στο πλοίο «Blue Star Horizon», το οποίο είχε προορισμό την Κρήτη, όμως το πλήρωμα τον απώθησε με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου, από εκεί που καταγόταν το θύμα, έσπευσε με ανακοίνωση της να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο αυτόν. Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε στην τοποθέτηση της, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σητεία θα υπάρχει κουμπαράς, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα στηρίξουν την οικογένεια του Αντώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Καλό ταξίδι Αντώνη…Άπαντες είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του συντοπίτη μας Αντώνη… Ενός αγαπητού ανθρώπου στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ήταν δίπλα στην ομάδα μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, βοηθώντας στο λειτουργικό κομμάτι…

Η ομάδα μας αποφάσισε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο στάδιο του Αγίου Νικολάου στις 18.00 απέναντι στη Νίκη Σητείας, να υπάρχει ένας κουμπαράς, στον οποίο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στα μέλη της οικογένειας του Αντώνη τα οποία βοηθούσε…Αντώνη καλό ταξίδι…»

Θυμίζουμε πως το βράδυ μετά το περιστατικό, κυκλοφόρησε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το Πρώτο Θέμα. Σε αυτό αποτυπωνόταν η προσπάθεια του 36χρονου να μπει στο καράβι, με το πλήρωμα ωστόσο να μην του το επιτρέπει. Όσο, λοιπόν, διαδραματιζόταν ο διαπληκτισμός πάνω στον καταπέλτη, το πλοίο ξεκίνησε κανονικά την πορεία του με αποτέλεσμα το σπρώξιμο από τον έναν υπάλληλο να αποβεί μοιραίο.

 

Πηγή : sportal.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.