ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τεντόγλου: Νικητής ξανά στο Piraeus Street Long Jump
Τεντόγλου: Νικητής ξανά στο Piraeus Street Long Jump
(Φωτο: newsit.gr)
24 Ιούν
0
Σχόλια

Τεντόγλου: Νικητής ξανά στο Piraeus Street Long Jump

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο βιογραφικό του ο Μίλτος Τεντόγλου, που επικράτησε στο Piraeus Street Long Jump με άλμα 8.06μ.
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Piraeus Street Long Jump πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου, που επικράτησε στον αγώνα που έγινε στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σήμερα Κυριακή 23/6.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 8.06μ (-1.0) και συνέχισε με άλμα στα 8.00μ.

Έπειτα έκανε 8.05μ ενώ στο τέταρτο άλμα του γλίστρησε στη βαλβίδα με αποτέλεσμα να στραβώσει το καρφί από το παπούτσι του και έτσι να έχει άσχημη πτώση μέσα στο σκάμμα, η οποία ευτυχώς δεν του επέφερε κανέναν τραυματισμό.

Αφού πήρε άλλο ζευγάρι παπούτσια από τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, τότε έκανε το πέμπτο άλμα του το οποίο δεν ολοκλήρωσε και απλά το περπάτησε και έτσι μετρήθηκε στα 6.76μ ενώ στην τελευταία του προσπάθεια φάνηκε να έχει ξανά μία δυσκολία στη βαλβίδα με αποτέλεσμα να κοντέψει να προσγειωθεί κάπως άτσαλα και να κάνει ένα… backflip για να αποφύγει τον τραυματισμό.

Παρά τον… επεισοδιακό αγώνα του, πήρε τη νίκη με τον Βούλγαρο Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ να τον ακολουθεί με 8.05μ. Τρίτος στην κατάταξη ήταν ο νεαρός Τσέχος Πετρ Μάιντλσμιντ με 8.00μ.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.