ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γυμναστική: «Χρυσή» η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Πορτογαλίας
Γυμναστική: «Χρυσή» η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Πορτογαλίας
09 Ιούλ
0
Σχόλια

Γυμναστική: «Χρυσή» η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Πορτογαλίας

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου στο αγώνισμα, πρώτευσε μεταξύ των αθλητριών της τελικής τετράδας με 25,700 βαθμούς, μπροστά από τη Βελγίδα Λουίζ Φαν Ρεγκενμόλτερ (24,300 β.) και την Πορτογαλίδα Μαριάνα Κασκαλέιρα (23,700 β.), ενώ είχε την καλύτερη επίδοση με 26,700 β. και στο πρώτο σκέλος του τελικού, όπως και στον προκριματικό που είχε προηγηθεί μία ημέρα νωρίτερα.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο της Εφραίμογλου σε ισάριθμους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει το χάλκινο στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση της πορτογαλικής πόλης, καθώς και το ασημένιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού τον περασμένο Φεβρουάριο.

Παράλληλα, μάλιστα, στην Κοΐμπρα της απονεμήθηκε το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας στη φετινή σειρά αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου, βάσει της συνολικής συγκομιδής πόντων και διακρίσεων που αποκόμισε.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.