ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Γεωργία Μακρή το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό
Η Γεωργία Μακρή το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό
(Φωτο: gazzetta.gr)
14 Ιούλ
0
Σχόλια

Η Γεωργία Μακρή το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό

Μια ημέρα μετά το χρυσό μετάλλιο από τον Κωνσταντή Χουρδάκη, η ελληνική ομάδα πανηγύρισε τη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τη Γεωργία Μακρή στα 10 χλμ. νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα open water στη Βιέννη.

Η Μακρή μια ημέρα μετά τα 18α γενέθλιά της, φρόντισε να κάνει το καλύτερο δώρο στον εαυτό της. Η «μάχη» που έδωσε με την Γαλλίδα Κλεμένς Κοκορντανό, ήταν συγκλονιστική.

Οι δυο τους ξέφυγαν στα τελευταία μέτρα και πήγαιναν στην κυριολεξία χεριά με χεριά. Ήταν ξεκάθαρο πως θα κέρδιζε η πιο τυχερή και αυτή ήταν η Γαλλίδα. Το φώτο φίνις ανέδειξε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης που έκανε χρόνο 2ώρ.09:51.60, ενώ η Μακρή τερμάτισε σε 2ώρ:09:51.71.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλίδα, Κιάρα Σαντζούλο με 2ώρ.09:51.71, ενώ η Καλλιόπη Κανόνγκα, που έκανε επίσης μια πολύ καλή προσπάθεια και τερμάτισε στη 13η θέση με χρόνο 2ώρ.13.14.35. Η Μακρή τα τελευταία χρόνια ζει στις Βρυξέλλες, ανήκει στον ΓΣ Πετρούλης και προπονητής της είναι ο Πέτρος Πετρόπουλος.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.