ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Κόλαση» φωτιάς στο Σοφικό Κορινθίας: Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες - Προς Επίδαυρο το μέτωπο
«Κόλαση» φωτιάς στο Σοφικό Κορινθίας: Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες – Προς Επίδαυρο το μέτωπο
(Φωτο: newsbomb.gr)
17 Ιούλ
0
Σχόλια

«Κόλαση» φωτιάς στο Σοφικό Κορινθίας: Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες – Προς Επίδαυρο το μέτωπο

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας, που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι και γρήγορα πήρε διαστάσεις. Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ωστόσο λόγω του δύσβατου αλλά και της γρήγορης εξάπλωσής της, τρείς εποχικοί πυροσβέστες παγιδεύτηκαν στις φλόγες με συνέπεια να τραυματιστούν ευτυχώς, ελαφρά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11:30 το πρωι της Τετάρτης 17 Ιουλίου σε δασική έκταση, με πεύκα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 5 τμήματα πεζοπόρων, 32 οχήματα μαζί με εθελοντές, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ, ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν 13 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα. Οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς και από άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ στο σημείο από τα πρώτα λεπτά βρίσκεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Σωτήρης Μουρίκης.

Νωρίτερα, ήχησε το 112 για τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή του Σοφικού, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.