ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με Αχλαδά – Νούτση – Σγούρου και Χριστόπουλο η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την ανάδειξη του Muay Thai!
Με Αχλαδά – Νούτση – Σγούρου και Χριστόπουλο η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την ανάδειξη του Muay Thai!
18 Ιούλ
0
Σχόλια

Με Αχλαδά – Νούτση – Σγούρου και Χριστόπουλο η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την ανάδειξη του Muay Thai!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai στέλνει αποστολή με 4 Έλληνες πρωταθλητές στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, προκειμένου να αγωνιστούν σε ματς επίδειξης με στόχο την παρουσίαση της παράδοσης του αθλήματος του Μουάι Τάι στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την IFMA σε συνεργασία με το «Club France Exhibition & Showcase» υπό την εποπτεία της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στόχος είναι το άθλημα του Muaythai να αποτελέσει μέρος του επίσημου Ολυμπιακού προγράμματος τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.Μ. :

«Η Ομοσπονδία μας θα συμμετάσχει με αντιπροσωπευτική αποστολή, σε αγώνες που θα διοργανωθούν παράλληλα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία 𝗜𝗙𝗠𝗔, σε συνεργασία με το 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗘𝘅𝗵𝗶𝗯𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 & 𝗦𝗵𝗼𝘄𝗰𝗮𝘀𝗲, το οποίο είναι υπό την εποπτεία της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στη συγκεκριμένη δράση, η οποία θα λάβει χώρα, κατά το διάστημα 4 – 8 Αυγούστου 2024, στο Παρίσι, θα γίνει παρουσίαση του 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶 μέσα από πλήθος Σεμιναρίων, Αναμετρήσεων και Εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών.

Παρόλο που το 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶 δεν αποτελεί μέρος του επίσημου Ολυμπιακού προγράμματος, ωστόσο η μεγάλη οικογένεια της 𝗜𝗙𝗠𝗔 θα έχει ισχυρή παρουσία στο Παρίσι, δίνοντας στους αθλητές μας την ευκαιρία να βιώσουν την Ολυμπιακή ατμόσφαιρα και να αναδείξουν την τέχνη και την παράδοση του αθλήματός μας.

Η Ελληνική Aποστολή αποτελείται από:

Δήμητρα Αχλαδά στην κατηγορία 𝗙𝗲𝗺𝗮𝗹𝗲 𝗠𝗮𝗶 𝗠𝘂𝗮𝘆 𝗗𝘂𝗼

Ελεονώρα Νούτση στην κατηγορία 𝗙𝗲𝗺𝗮𝗹𝗲 𝗠𝗮𝗶 𝗠𝘂𝗮𝘆 𝗗𝘂𝗼

Γεωργία Σγούρου στην κατηγορία 𝗙𝗲𝗺𝗮𝗹𝗲 𝗘𝗹𝗶𝘁𝗲 -𝟳𝟭𝗸𝗴

Γιώργο Χριστόπουλο στην κατηγορία 𝗠𝗮𝗹𝗲 𝗘𝗹𝗶𝘁𝗲 -𝟴𝟭𝗸𝗴

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της Διεθνούς Γιορτής του Αθλητισμού και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην Ομάδα μας!»

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.