ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Εκπληκτική Μπουμπουλίδη κατέκτησε το χρυσό στο άλμα επί κοντώ
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Εκπληκτική Μπουμπουλίδη κατέκτησε το χρυσό στο άλμα επί κοντώ
22 Ιούλ
0
Σχόλια

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Εκπληκτική Μπουμπουλίδη κατέκτησε το χρυσό στο άλμα επί κοντώ

H Αναστασία Μπουμπουλίδη έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 4,20μ.

Η νεαρή επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και παρότι βρέθηκε αρκετές φορές με την …πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να αντιδράσει και να δείξει το ταλέντο της.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα με ένα χαμένο άλμα στα 3,80 μ., πέρασε με την πρώτη τα 3,90 μ. και 4,00 μ. και μετά το ένα άκυρο στα 4,15 μ. επέλεξε να ανέβει υψηλότερα. Σε εκείνο το σημείο τρεις αθλήτριες είχαν περάσει τα 4,15 μ. και η Ελληνίδα θα ήταν τέταρτη ακόμη κι αν ξεπερνούσε το ύψος. Στα 4,20 μ. ο πήχης έπεσε την πρώτη, όχι όμως και τη δεύτερη.

Η αθλήτρια στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,30 μ., – αν το περνούσε θα βελτίωνε το ατομικό της ρεκόρ και το ρεκόρ διοργάνωσης – δίχως όμως επιτυχία. Η αθλήτρια πέρασε την ελληνική σημαία στην πλάτης της και έκανε με ένα λαμπερό χαμόγελο το γύρο του θριάμβου.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.