ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πετρούνιας: Κλείνει το μάτι στο βάθρο, άψογη επίσημη προπόνηση αν και... έχασε ένα στοίχημα
Πετρούνιας: Κλείνει το μάτι στο βάθρο, άψογη επίσημη προπόνηση αν και… έχασε ένα στοίχημα
25 Ιούλ
0
Σχόλια

Πετρούνιας: Κλείνει το μάτι στο βάθρο, άψογη επίσημη προπόνηση αν και… έχασε ένα στοίχημα

Ο σπεσιαλίστας των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, πραγματοποίησε σήμερα 24 Ιουλίου την επίσημη προπόνησή του (podium training) μέσα στην πολύ όμορφη εγκατάσταση της Bercy Arena, η οποία βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Παρισιού και θα γεμίσει κόσμο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο και χάλκινος στο Τόκιο 2020 ετοιμάζεται να ανέβει σε ένα ακόμη ολυμπιακό βάθρο και να εμπλουτίσει την ήδη τεράστια συλλογή των μεταλλίων του. Η εμφάνισή του στο podium training ήταν πέρα για πέρα ενθαρρυντική αφού ο Πετρούνιας εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμα που θα κάνει στον προκριματικό αγώνα και κατέβηκε από τους κρίκους έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του και τον επικείμενο αγώνα του.

Πριν ανέβει στους κρίκους, ο Πετρούνιας παρατήρησε καλά καλά όλη την αρένα, στην οποία έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και μάλιστα η πρώτη του φορά σε αυτή ήταν το 2010. Ο ίδιος, παρατήρησε προσεκτικά και όλους τους αθλητές που βρίσκονταν εκεί εκείνη τη στιγμή ενώ χειροκρότησε τις προσπάθειές τους.

Ο ίδιος χαιρέτησε κάθε έναν από τους συναθλητές που ήταν μαζί του στο rotation και συνομίλησε μαζί τους, δείχνοντας πως η κορυφή στην οποία βρίσκεται δεν τον κάνει να ξεχνά ποτέ από που ξεκίνησε καθώς και ο ίδιος έχει βρεθεί στη θέση των νεαρών αθλητών που βρίσκονταν μαζί του εκεί.

Ωστόσο, στην εμφάνισή του υπήρχε μόνο ένα ψεγάδι. Πριν την προπόνηση, ο Πετρούνιας είχε βάλει στοίχημα με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη πως αν στην έξοδο δεν κάνει κανένα βήμα τότε θα κεράσει ο κόουτς ενώ αν έκανε έστω και μισό, τότε θα κερνούσε ο ίδιος.

Ενώ όλα πήγαιναν εξαιρετικά στο πρόγραμμα, με τον αθλητή να εκτελεί με ακρίβεια τις ασκήσεις και τον Ράφτη να χειροκροτά κάθε φορά που ο αθλητής του τα πήγαινε περίφημα πάνω τους κρίκους, έφτασε η ώρα της προσγείωσης. Τότε, ο κόουτς αποφάσισε να μπει μέσα και να σταθεί δίπλα στον Πετρούνια, για παν ενδεχόμενο με τον αθλητή να βγάζει μία εξαιρετική προσγείωση κατά την οποία, όμως, έκανε ένα μικρό βηματάκι.

Τότε ο κόουτς αγκάλιασε τον Πετρούνια γελώντας και του είπε «κερνάς σήμερα». Η διαφωνία τους για το στοίχημα μεταφέρθηκε και στη βόλτα που πήγαν μαζί μετά καθώς ο Πετρούνιας υποστήριξε πως αν δεν είχε μπει στο στρώμα ο κόουτς, τότε θα είχε βγάλει μία άψογη έξοδο.

Αυτό, μένει να το δούμε το Σάββατο 27 Ιουλίου που θα διεξαχθεί ο προκριματικός αγώνας στους κρίκους με τον Έλληνα πρωταθλητή να αγωνίζεται για τον τρίτο σερί τελικό Ολυμπιακών Αγώνων της καριέρας του και για το τρίτο διαδοχικό βάθρο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.