ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τον Καναδό Λι Έντουαρντ ο Γκιώνης στον 1ο γύρο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τον Καναδό Λι Έντουαρντ ο Γκιώνης στον 1ο γύρο
(Φώτο : gazzetta.gr)
25 Ιούλ
0
Σχόλια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τον Καναδό Λι Έντουαρντ ο Γκιώνης στον 1ο γύρο

Γνωστός έγινε ο αντίπαλος του Παναγιώτη Γκιώνη στον πρώτο γύρο του τουρνουά πινγκ – πονγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Έλληνας αθλητής, που στο Παρίσι θα μετάσχει για 6η συνεχή φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θ’ αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Λι Έντουαρντ από τον Καναδά, αποφεύγοντας να κληρωθεί στον προκριματικό γύρο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα δεν έχουν βγει ακόμα.

Αν ο Γκιώνης μπει στους «32» τότε από τα επόμενα φαβορί θα συναντήσει πιθανόν τον Κορεάτη Τσο Νταεσόνγκ (Νο 15), ο οποίος περιμένει στον 1ο γύρο αντίπαλο από τον προκριματικό του Τζα Κάνακ (ΗΠΑ) με τον Βλάντισλαβ Ούρσου (Μολδαβία).

Το πρόγραμμα έχει αγώνες του 1ου γύρου το Σάββατο 27/7, την Κυριακή 28/7 και την Δευτέρα 29/7, με τα στοιχεία για την πρεμιέρα του έμπειρου αθλητή ν’ αναμένονται τις προσεχείς ώρες. Η πρεμιέρα του Παναγιώτη Γκιώνη θα έχει απευθείας μετάδοση από τα κανάλια της ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως ο Γκιώνης είναι προς τη βάση του ταμπλό όπου υπάρχει ως 2ο φαβορί ο Φαν Ζεντόνγκ. Ο πρωταθλητής μπορεί να βρει απέναντί του τον 2ο Ολυμπιονίκη του αγωνίσματος στο Τόκιο και σημερινό παγκόσμιο πρωταθλητή αν μπει στους «16».

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.