ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: O Tσιτσιπάς κάνει αρχή το Σάββατο στο Παρίσι
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: O Tσιτσιπάς κάνει αρχή το Σάββατο στο Παρίσι
(Φωτο: newsbreak.gr)
26 Ιούλ
0
Σχόλια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: O Tσιτσιπάς κάνει αρχή το Σάββατο στο Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ανοίξει το πρόγραμμα για τα ελληνικά χρώματα στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Το τένις ξεκινά το Σάββατο (27/7) στις εγκαταστάσεις του Roland Garros και μαζί ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθειά του στο μονό ανδρών.

Συγκεκριμένα θα παίξει με τον Βέλγο, Ζιζού Μπεργκς για τη φάση των «64», το παιχνίδι ορίστηκε 3ο στο πρόγραμμα στο «Simmone-Mathieu» και αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 17:00, ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13:00 με το παιχνίδι της Οσταπένκο με την Κολομβιανή, Καμίλα Οσόριο και θα συνεχιστεί με τη συνάντηση της Χαντάντ Μάια με τη Βαρβάρα Γκρατσέβα.

Την ίδια περίπου ώρα στο court 6 θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον Βρετανό, Ντάνιελ Εβανς και τον Τυνήσιο, Μοέζ Ετσαργκουί, από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ή τον Μπεργκς στον 2ο γύρο.
Στο «Philippe-Chatrier» το πρόγραμμα θα αρχίσει επίσης στις 13:00, με την Ιγκα Σβιόντεκ να παίζει με την Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου και αμέσως μετά ο Τζόκοβιτς θα παίξει με τον Αυστραλό, Μάθιου Έμπντεν.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο «Suzanne-Lenglen». Συγκεκριμένα από τις 13:00 η Τζασμίν Παολίνι θα παίξει με την Ανα Μπογκντάν, μετά ο Κάρλος Αλκαράθ με τον Χαντί Χαμπίμπ από τον Λίβανο, η Καρολίν Γκαρσία με τη Ρουμάνα, Ζακλίν Κριστιάν και τέλος ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.