ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γκιώνης αρχίζει το βράδυ της Κυριακής
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γκιώνης αρχίζει το βράδυ της Κυριακής
(Φωτο: gazzetta.gr)
26 Ιούλ
0
Σχόλια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γκιώνης αρχίζει το βράδυ της Κυριακής

Το βράδυ της Πέμπτης (25/7) ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τον 1ο γύρο του απλού ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα αρχίσει την προσπάθειά του το βράδυ της Κυριακής (28/7), για τους 6ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει για τη φάση των «64» τον Λι Έντουαρντ από τον Καναδά, σε ματς που θα γίνει στο τραπέζι 4 και θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής (νούμερο 56 στα seeding των αγώνων), συνεχίζει τις προπονήσεις στο South Paris Arena 4, προσαρμόζεται όλο και περισσότερο και τις επόμενες ημέρες θα κοιτάξει να παρουσιαστεί και απόλυτα διαβασμένος για τον αντίπαλό του.

Πρώτη φορά συναντά τον αθλητή από το Μόντρεαλ, ο οποίος είναι 21 ετών και νούμερο 22 των seeding του τουρνουά.

Ο Λι Έντουαρντ αναδείχτηκε φέτος νικητής στο ατομικό Παναμερικανικό Κύπελλο. Το 2023 ήταν 2ος στο ομαδικό στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα και τους Παναμερικανικούς Αγώνες, ενώ κατέχει και τρία μετάλλια από τους Παναμερικανικούς Αγώνες νέων. Στο Παρίσι κάνει το ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν ο Γκιώνης μπει στους «32» τότε από τα επόμενα φαβορί θα συναντήσει πιθανόν τον Τσο Νταεσόνγκ. Ο Κορεάτης (Νο 15) περιμένει στον 1ο γύρο αντίπαλο από τον προκριματικό του Τζα Κάνακ (ΗΠΑ) με τον Βλάντισλαβ Ούρσου (Μολδαβία), που θα γίνει το Σάββατο (27/7) στην εναρκτήρια ημέρα του τουρνουά.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.