ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Σάκκαρη - Γουάν 2-0: Ανέβασε ρυθμό και έφυγε για τις "16"
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Σάκκαρη – Γουάν 2-0: Ανέβασε ρυθμό και έφυγε για τις “16”
(Φωτο: newsit.gr)
29 Ιούλ
0
Σχόλια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Σάκκαρη – Γουάν 2-0: Ανέβασε ρυθμό και έφυγε για τις “16”

Την πρώτη πειστική εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ακολούθησε μία ακόμη. Η Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε άνετα το… εμπόδιο της Γουέ Γουάν και με 6-2, 6-1 πέρασε στη φάση των “16” του τουρνουά.

Η 29χρονη αθλήτρια έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Κινέζα αντίπαλό της. Στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη κράτησε όλα τα σερβίς της και με ένα break στο 4ο game έβαλε τις βάσεις για το προβάδισμα στο ματς. Μάλιστα, η Νο.7 του κόσμου πήρε διαφορά τριών games (5-2) και με την Κινέζα να έχει τις μπάλες στα χέρια πραγματοποίησε το 6-2 για να πάρει κεφάλι στα σετ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο σετ και με break έκανε το 2-0. Βέβαια, η Ελληνίδα δέχθηκε… σπάσιμο στο σερβίς της, αλλά στο αμέσως επόμενο game έκανε break στο break για να πάρει εκ νέου διαφορά δύο games (3-1). Από εκεί και πέρα η Σάκκαρη έκανε 3-0 σερί (6-1) και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Η Μαρία Σάκκαρη στην επόμενη φάση θ’ αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ, η οποία επικράτησε νωρίτερα της Κλάρα Μπουρέλ με 7-6(3), 6-3.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.