ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκλονίζει ο πατέρας του Εμμανουληλ Καραλής: «Παιδί μου κερδίσαμε, το μετάλλιο ανήκει στην οικογένεια μας»
Συγκλονίζει ο πατέρας του Εμμανουληλ Καραλής: «Παιδί μου κερδίσαμε, το μετάλλιο ανήκει στην οικογένεια μας»
(Φωτο: Εμμανουήλ Καραλής/Instagram)
12 Αυγ
0
Σχόλια

Συγκλονίζει ο πατέρας του Εμμανουληλ Καραλής: «Παιδί μου κερδίσαμε, το μετάλλιο ανήκει στην οικογένεια μας»

Έχει περάσει μια μέρα από την στιγμή που ο Εμμανουήλ Καραλής μπήκε -μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη- πρώτος στο «Stade de France» ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, με τον «Μανόλο» να πραγματοποιεί ένα από τα όνειρα που είχε ως παιδί.

Στην κορυφαία στιγμή για έναν αθλητή, ο νεαρός επικοντιστής, κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ, κράτησε την ελληνική σημαία, σε μία εικόνα που έκανε τον γύρο του πλανήτη. Ο 24χρρονος κατάφερε κάτι σπάνιο, όχι μόνο για τα δεδομένα του αθλητισμού, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, δεδομένου ότι όπως επεσήμανε πολλάκις και πριν, αλλά και μετά τον θρίαμβο του στην γαλλική πρωτεύουσα, έχει βιώσει από νεαρή ηλικία τον ρατσισμό και τις διακρίσεις, που δυστυχώς υπάρχουν σε έντονο βαθμό και σ΄αυτήν την μικρή κουκίδα της Γης.

Ωστόσο με την υποστήριξη της οικογένειας του, τόσο αυτός, όσο και η αδελφή του, κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν, ,με τον Καραλή πλέον να αποτελεί ένα από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές.

Στο πλαίσιο αυτό ο πατέρας του Χάρης, θέλησε να κάνει μια πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τα λόγια του να συγκινούν.

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί!

Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!! Πομάσκι, Στσεπάνσκι και Χρήστο Μελέτογλου, σας ευχαριστώ» αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.