ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στη Λωζάνη οι Τεντόγλου και Καραλής
Στη Λωζάνη οι Τεντόγλου και Καραλής
17 Αυγ
0
Σχόλια

Στη Λωζάνη οι Τεντόγλου και Καραλής

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού πέρασαν στην ιστορία, όμως η αγωνιστική δράση στον στίβο θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου και τον τελικό των Diamond League στις Βρυξέλλες.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και για τους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Συγκεκριμένα ο Μίλτος Tεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής θα βρεθούν στη Λωζάνη για το σπουδαίο «Athletissima» και την επανέναρξη των Diamond League. To μίτινγκ θα ανοίξει στις 21 Αυγούστου με το επί κοντώ, για να ακολουθήσει το κυρίως πρόγραμμα την επόμενη ημέρα.

Ο Καραλής στη συνέχεια θα βρεθεί στην Πολωνία, όπου στις 25 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο Diamond League στη Σιλέσια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και έναν ακόμη αγώνα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ και στις εγκαταστάσεις της Μλάντοστ.

Ο Τεντόγλου, με τη σειρά του στις 5 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη Ζυρίχη για να αγωνιστεί στο Diamond League της πόλης.

Ο τελικός προορισμός των Τεντόγλου και Καραλή για τη θερινή αγωνιστική σεζόν θα είναι στις Βρυξέλλες όπου θα αγωνιστούν στον τελικό του Diamond League στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Στη Γερμανία Στεφανίδη και Τζένγκο
Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις θα δώσουν και δύο ακόμη Ελληνίδες πρωταθλήτριες.

Η Κατερίνα Στεφανίδη (17/8) και η Ελίνα Τζένγκο (16/8) θα ταξιδέψουν στην Γερμανία όπου θα αγωνιστούν σε δύο διαφορετικές πόλεις.

Η Τζένγκο, που είναι αθλήτρια της Team Future της Bwin, θα συμμετάσχει στο μίτινγκ ρίψεων της πόλης Τουμ. Από την άλλη η κορυφαία πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα πάρει μέρος σε μίτινγκ του αγωνίσματος της στην πόλη Γιόγκριμ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.