ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | US Open: Πρεμιέρα στα προκριματικά με το... δεξί για την Παπαμιχαήλ
US Open: Πρεμιέρα στα προκριματικά με το… δεξί για την Παπαμιχαήλ
20 Αυγ
0
Σχόλια

US Open: Πρεμιέρα στα προκριματικά με το… δεξί για την Παπαμιχαήλ

Ένα παιχνίδι περίπου δύο ωρών χρειάστηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ για να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του US Open, νικώντας την Αμερικανίδα και πρώην Νο58 του κόσμου, Λουίζα Τσιρίκο με 6-4, 2-6, 6-1

Η Νο238 του κόσμου πέρασε το 62% των πρώτων service, κερδίζοντας το 66% των πόντων (27/41) και το 56% στο δεύτερο (14/25), ενώ ήταν εντυπωσιακή και άκρως αποτελεσματική στις ευκαιρίες για break τελειώνοντας την αναμέτρηση με 6/8 break-points.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παπαμιχαήλ να παίρνει προβάδισμα με break, αλλά την Τσιρίκο να το παίρνει άμεσα πίσω και να ισοφαρίζει σε 4-4. Βέβαια, η Ελληνίδα βρήκε ακόμη ένα break, το οποίο συνόδευσε με hold για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-4.

Η Αμερικανίδα είχε άμεση απάντηση στο δεύτερο σετ και με δύο breaks έφερε τις ισορροπίες στον αγώνα το οποίο έστειλε στο τρίτο σετ. Εκεί, η 31χρονη Ελληνίδα πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση και με τρία breaks έκανε το 6-1 για να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη και συνάμα την πρόκρισή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Επόμενη αντίπαλο για την Παπαμιχαήλ θα είναι η Αμερικανίδα Αλίσια Παρκς η οποία νίκησε την Ισπανίδα Λέιρε Ρομέρο Γκορμάζ με 6-3, 6-4.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.