ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Προκρίσεις στα ημιτελικά για την ελληνική αποστολή
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Προκρίσεις στα ημιτελικά για την ελληνική αποστολή
(Φωτο: gazzetta.gr)
21 Αυγ
0
Σχόλια

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Προκρίσεις στα ημιτελικά για την ελληνική αποστολή

Με δύο πρωτιές και μία πολύ καλή εμφάνιση συνοδεύτηκαν οι κούρσες της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας, οι οποίες σφράγισαν τη συμμετοχή στα ημιτελικά για τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, την Ζωή Φίτσιου και δίδυμο Μπουκουβάλα – Λυκομήτρου.

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο Παρίσι πριν από λίγες ημέρες μετείχε στα επαναληπτικά του σκιφ ελαφρών βαρών και τερματίζοντας στην 1η θέση της επαναληπτικής σειράς του εξασφάλισε την πρόκριση στα 12 κορυφαία πληρώματα με χρόνο 7:43.26.

Νωρίτερα, δύο πρώτες θέσεις στις προκριματικές σειρές της δικώπου άνευ πηδαλιούχου ανδρών Κ23 και του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών πανηγύρισε η ελληνική κωπηλασία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση στον προκριματικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου ανδρών Κ23 εξασφάλισαν οι Ζήσης Μπουκουβάλας και Απόστολος Λυκομήτρος τερματίζοντας σε 7:03.50 και πήραν την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ζωή Φίτσιου πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα και πήρε άνετα την πρώτη θέση στον προκριματικό του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με χρόνο 8:26.33 και προκρίθηκε απευθείας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.