ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πρόκριση σε τελικό Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου
Πρόκριση σε τελικό Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου
(Φωτο: gazzetta.gr)
24 Αυγ
0
Σχόλια

Πρόκριση σε τελικό Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου

Δεν έχουν τέλος στην ελληνική κωπηλασία, καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Τορόντο είχαμε πρόκριση σε δύο ακόμα τελικούς στο σκιφ ελαφρών βαρών.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού πέρασε πρώτος τη γραμμή του φίνις στην 1η ημιτελική σειρά του σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, σε χρόνο 6:49.82. Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση, με τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Παρισιού Πολ Οντόνοβαν να φέρνει τον καλύτερο χρόνο ως πρώτος της 2ης ημιτελικής σειράς με 6:47.74.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου θ΄ αγωνιστεί στο σημερινό τελικό, Σάββατο (24/8) (22:00 ώρα Ελλάδας) με στόχο να βρεθεί στο βάθρο.

Στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών η Ζωή Φίτσιου τερμάτισε πρώτη στην ημιτελική σειρά της με χρόνο 7:25.37, καλύτερη επίδοση και από τις δύο ημιτελικές σειρές. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα αγωνιστεί στο σημερινό τελικό, Σάββατο (24/8) στις 21:43 ώρα Ελλάδας.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.