ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ασημένιο μετάλλιο και για την Φίτσιου στον Καναδά
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ασημένιο μετάλλιο και για την Φίτσιου στον Καναδά
26 Αυγ
0
Σχόλια

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ασημένιο μετάλλιο και για την Φίτσιου στον Καναδά

Μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, μαζί με τη Μιλένα Κοντού (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών), η Ζωή Φίτσιου κατέκτησε απόψε (24/8) το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Αγία Αικατερίνη του Καναδά.

Αν και στον τελικό είχε προκριθεί με τον καλύτερο χρόνο από τις ημιτελικές σειρές, στον συγκλονιστικό τελικό, μετά από μάχη, πέρασε δεύτερη τη γραμμή του φίνις, με χρόνο 7:31.65.

To χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρουμάνα Ιονέλα Λίβια Κόζμιουτς με χρόνο 7:29.92, δηλαδή λιγότερο από 2 δεύτερα μπροστά από τη Ζωή Φίτσιου. Το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος η Σιόμπχαν Μακκρόαν από την Ιρλανδία με 7:32.94.

«Ασημένιος» ο Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελαφρών βαρών

Ακόμη ένα μετάλλιο κατέκτησε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, μετά το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας κωπηλάτης τερμάτισε δεύτερος στην κούρσα του σκιφ ελαφρών βαρών και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο Έλληνας έκανε χρόνο 6:51.65, δίνοντας σκληρή μάχη με τον τελικό νικητή, τον Πολ Ο’Ντόνοβαν. Ο Ιρλανδός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 6:49.68, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Νιλς Τόρε με χρόνο 6:52.64.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.