ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παραολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο δεν ήρθε, στην 5η θέση η Μασούρου
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο δεν ήρθε, στην 5η θέση η Μασούρου
(Photo credits: Getty Images/Ideal Image)
06 Σεπ
0
Σχόλια

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο δεν ήρθε, στην 5η θέση η Μασούρου

Το όνειρο κατάκτησης μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δεν έγινε πραγματικότητα για την Εμμανουέλα Μασούρου.

Η 28χρονη τζουντόκα στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -48 κιλών (J1) ηττήθηκε με δύο Waza-ari, που ισοδυναμούν με Ippon, από την Τουρκάλα, Ετσέμ Τασίν Καβντάρ καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη.

Η Μασούρου στην πρώτη της συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, αρχικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη «χάλκινη» Παραολυμπιονίκη του Τόκιο, δις παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Νατάλια Νικόλιατσούκ από την Ουκρανία, από την οποία ηττήθηκε, πηγαίνοντας στους αγώνες ρεπεσάζ.

Εκεί η Μασούρου αντιμετώπισε τη Σουβντ Ερντέν Τογκτοκμπαγιάρ από τη Μογγολία και με Ippon πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου. Oμως με αντίπαλο την Ετσέμ Τασίμ Τσαβντάρ, «χάλκινη» στο Τόκιο και δευτεραθλήτρια Ευρώπης το 2023, δεν τα ήρθε το ποθητό αποτέλεσμα.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.