ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εντυπωσιακά στα προημιτελικά η εθνική νεανίδων πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα
Εντυπωσιακά στα προημιτελικά η εθνική νεανίδων πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα
19 Σεπ
0
Σχόλια

Εντυπωσιακά στα προημιτελικά η εθνική νεανίδων πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ο πρώτος στόχος για την εθνική ομάδα πόλο νεανίδων επετεύχθη με εντυπωσιακό τρόπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, καθώς επικρατώντας της Ιταλίας με 11-4 πέρασε στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η εθνική ομάδα κατέλαβε τη 2η θέση στον Α’ Όμιλο, πίσω από την Ισπανία, που νίκησε την Ολλανδία με 13-5. Την Πέμπτη (19/9) θα μάθει την αντίπαλό της, για τα προημιτελικά της Παρασκευής (20/9), από τη νικήτρια του αγώανα ανάμεσα στην Αυστραλία και το Ισραήλ, ενώ η πιθανή αντίπαλός της στα ημιτελικά θα είναι οι ΗΠΑ, που θα παίξουν προημιτελικό με την Ολλανδία ή την Κροατία.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Θεοφανία Γαλανοπούλου με 3/6 τέρματα (50%). Από τρία τέρματα σημείωσαν και οι Ευσταθία-Νεφέλη Κοβάτσεβιτσ-Άσπα Φουράκη. Η τερματοφύλακας Νικολέτα Κυριακοπούλου είχε 10/14 αποκρούσεις (71,4%), και η εθνική ομάδα συνολικά 3/7 με παίκτη παραπάνω (μόλις 1/6 η Ιταλία).

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 1-2, 1-3

Ελλάδα (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 3, Φουράκη 3, Δρακωτού, Πιοβάν, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου 3, Κλαψιανού 1, Καραμπέτσου 1, Κυριακοπούλου.

Ιταλία (Τζιάκομο Γκράσι): Μπατσέλε 2, Μπιάνκο 1, Μπότσο 1.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.