ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Λεχέτσκα - Τσιτσιπάς 2-0: Κατώτερος των περιστάσεων ο Τσιτσιπάς, έμεινε εκτός τετράδας
Λεχέτσκα – Τσιτσιπάς 2-0: Κατώτερος των περιστάσεων ο Τσιτσιπάς, έμεινε εκτός τετράδας
(Photo credits: Getty Images/Ideal Image)
19 Οκτ
0
Σχόλια

Λεχέτσκα – Τσιτσιπάς 2-0: Κατώτερος των περιστάσεων ο Τσιτσιπάς, έμεινε εκτός τετράδας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα στον προημιτελικό του τουρνουά της Αμβέρσας από τον Γίρι Λεχέτσκα με 6-4, 6-4 και είπε… αντίο στο βελγικό τουρνουά, χάνοντας την ευκαιρία να μπει στην τετράδα.

Δεν απείλησε και έχασε το πρώτο σετ

Το εναρκτήριο σετ ξεκίνησε με τους δύο τενίστες να είναι σταθεροί πίσω από τη γραμμή του σερβίς. Ο πρώτος που απείλησε με break ήταν ο Λεχέτσκα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκει τις λύσεις στα… προβλήματα που του δημιουργούσε ο Τσέχος.

Με το σκορ στο 3-3, ο Έλληνας σέρβιρε πριν την τρίτη αλλαγή πλευράς. Εκεί, βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία break points του Γίρι Λεχέτσκα, με τον 26χρονο ν’ ανταπεξέρχεται άρτια. Βέβαια, στο τέταρτο break point ο Νο.11 του κόσμου δεν κατάφερε να βρει απάντηση, πράγμα που έφερε τον Τσέχο με το προβάδισμα (4-3).

Ο Λεχέτσκα, στο αμέσως επόμενο game, έκανε το hold αναγκάζοντας τον Τσιτσιπά να σερβίρει για να μείνει στο σετ. Ο Έλληνας μείωσε (5-4), αλλά ο Νο.30 του κόσμου με τις μπάλες στα χέρια «έκλεισε» το σετ με 6-4.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.