ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αμαλιάδα: «Μου έστειλε φωτογραφίες με το παιδί μου πεθαμένο, σε διάφορες πόζες»
Αμαλιάδα: «Μου έστειλε φωτογραφίες με το παιδί μου πεθαμένο, σε διάφορες πόζες»
(Φωτο: newsbomb.gr)
24 Οκτ
0
Σχόλια

Αμαλιάδα: «Μου έστειλε φωτογραφίες με το παιδί μου πεθαμένο, σε διάφορες πόζες»

Δίχως τέλος έρχονται στο «φως» μαρτυρίες για την τραγωδία με τον θάνατο των τεσσάρων μωρών στην Αμαλιάδα. Πρώην σύντροφος της Κατερίνας και πατριός του παιδιού που «έσβησε» ξαφνικά στα χέρια της Ειρήνης Μουρτζούκου, ξέσπασε μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Η Ειρήνη μάς έστειλε φωτογραφίες με το παιδί πεθαμένο, σε διάφορες πόζες. Δεν είναι πράγματα φυσιολογικού ανθρώπου αυτά. Μας είναι πολύ βαρύ αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους έξι μήνες», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

«Είχαμε αφήσει τη μικρή στην Ειρήνη και μας παίρνει τηλέφωνο και μας λέει “η μικρή πέθανε” και της απαντώ “τι μου λες;”. “Ναι, έφυγε”, μου λέει. Τη ρωτώ “πώς;”. Πάμε στο νοσοκομείο και η μπέμπα είχε φύγει ήδη. Εντωμεταξύ μάς είχε στείλει και φωτογραφίες. Το είχε φωτογραφία με ανοικτά χέρια και κλειστά. Δεν γίνεται να το κάνει αυτό, δεν γίνεται να έχει την ψυχραιμία.

Η Ειρήνη εξαφανίσθηκε γιατί ήμουν πολύ διστακτικός απέναντί της. Δηλαδή, δεν γίνεται το παιδί να έφυγε έτσι. Θυμάμαι ότι είχε γίνει η κηδεία του παιδιού και τη ρωτούσα, τη ρωτούσα, δεν μου απαντούσε με σαφήνεια κι εκεί, μαλώσαμε. Φανταστείτε, έφυγε από την Πάτρα γιατί της είπα ότι θέλω να μάθω. Έκλεισε το σπίτι και έφυγε», είπε ακόμη ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας.

Επιπλέον, η Κατερίνα αποκάλυψε ότι δέχεται διαρκώς τηλεφωνήματα από τη νεαρή γυναίκα. «Με έχει πάρει τηλέφωνο και με ρωτά γιατί την κατηγορώ συνέχεια. Με πήρε πάλι τηλέφωνο σήμερα, και της είπα να κλείσει γιατί έχω δουλειά. Το μόνο πράγμα που τη ρώτησα, ήταν τι έγινε με το μωρό μου.

Ήταν στην κηδεία του παιδιού μου, έκλαιγε και φώναζε. Οι περισσότεροι είπαν πως το κάνει από τύψεις. Κατάλαβα πως κάτι έγινε μετά το τελευταίο παιδάκι στην Αμαλιάδα και για αυτό αποφάσισα να το κυνηγήσω, να μάθω τι συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο νευριασμένη και της είπα μόνο ότι θα δρομολογηθεί το θέμα και θα καθορίσει η Δικαιοσύνη ποιος ή ποιοι ευθύνονται», ανέφερε στον ΑΝΤ1 η γυναίκα που «έχασε» το βρέφος της, ενώ ήταν εκεί η Ειρήνη.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.