Στις εξελίξεις γύρω από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών αναφέρθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
«Αυτό που απέτυχε είναι η πιο χυδαία προσπάθεια από πλευράς αντιπολίτευσης για το αφήγημα της συγκάλυψης. Αυτό δηλαδή που προσπάθησαν να κάνουν μεθοδικά τον τελευταίο καιρό κόμματα της αντιπολίτευσης με τη συνδρομή μερικών μέσων ενημέρωσης», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
Συμπλήρωσε πως «έφτιαξαν ένα ψεύτικο αφήγημα συγκάλυψης, το οποίο καταρρέει».
«Είχαμε μία παραίτηση, αυτήν του κ. Παπαδημητρίου για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπήρχαν ερωτήματα για την επικοινωνιακή πολιτική. Το διοικητικό συμβούλιο και ο κ. Παπαδημητρίου δεν ήταν υπεύθυνοι για τη σύνταξη του πορίσματος. Αυτός συνετάχθη από επιτροπή εμπειρογνωμόνων».
«Πρέπει να δοθούν απαντήσεις για το σκέλος του πορίσματος που οδήγησε μέρος της κοινωνίας να έχει την άποψη ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ύπαρξης εύφλεκτου υλικού, τη στιγμή μάλιστα, που το πόρισμα έκανε λόγο για πιθανότητα, την οποία η αντιπολίτευση μετέτρεψε σε βεβαιότητα».
Πηγή: newsbomb.gr