ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας από τον «Διγενή Ακρίτα» Ποντοηράκλειας
Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας από τον «Διγενή Ακρίτα» Ποντοηράκλειας
(Φωτο: Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντοηράκλειας «Διγενής Ακρίτας»)
13 Αυγ
0
Σχόλια

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας από τον «Διγενή Ακρίτα» Ποντοηράκλειας

Η 12η Αυγούστου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας. Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντοηράκλειας «Διγενής Ακρίτας», με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα, εξέδωσε μήνυμα απευθυνόμενο στους νέους και στις νέες που βρίσκονται πάντα κοντά στο Σύλλογο και τον βοηθούν, ο καθένας και η καθεμία με το τρόπο που μπορεί.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Η 12η Αυγούστου ορίστηκε το 1990 από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια ημέρα Νεολαίας.

Με αφορμή αυτήν την ημέρα λοιπόν, ο Σύλλογός μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους νέους και τις νέες μας, τους εθελοντές μας που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση!

Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν, να εργαστούν, να συμβάλλουν με ιδέες και όχι μόνο…

Αυτά τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως το μέλλον μας είναι εδώ, εργάζεται σκληρά και κρατά τη φλόγα της παράδοσης αναμμένη!

Αυτά τα παιδιά είναι οι συνεχιστές του αγώνα και όσο βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν οι φωνές τους δυναμώνουν, ακούγονται και δεν θα πάψουν να ακούγονται μέχρι να δικαιωθούν!

Αυτά τα παιδιά, τα δικά μας παιδιά, μας γεμίζουν περηφάνια και μας δίνουν το θάρρος να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε!
Μας εμπνέουν, μας διδάσκουν, μας συγκινούν και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διάδοση των παραδόσεών μας και τη δικαίωση των προγόνων μας!

Γι’ αυτά τα παιδιά αξίζει να αγωνιζόμαστε, να παλεύουμε, να προχωράμε μπροστά. Γιατί σε αυτά τα παιδιά αξίζει ένα μέλλον φωτεινότερο, ένας κόσμος καλύτερος…

Παιδιά μας, σας ευχαριστούμε για όλα! Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό…»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.