ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στην εκδήλωση «Κουζίνα του Κόσμου - Μωσαϊκό Γεύσεων και πρώτο Καφέ ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ» συμμετείχαν οι «Ακρίτες» Σταυρούπολης
Στην εκδήλωση «Κουζίνα του Κόσμου – Μωσαϊκό Γεύσεων και πρώτο Καφέ ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ» συμμετείχαν οι «Ακρίτες» Σταυρούπολης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
29 Σεπ
0
Σχόλια

Στην εκδήλωση «Κουζίνα του Κόσμου – Μωσαϊκό Γεύσεων και πρώτο Καφέ ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ» συμμετείχαν οι «Ακρίτες» Σταυρούπολης

Στην εκδήλωση «Κουζίνα του Κόσμου – Μωσαϊκό Γεύσεων και πρώτο Καφέ ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ» έλαβε μέρος ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης
«Ακρίτες του Πόντου».

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά διεξήχθη τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ουράνιο Τόξο».

Η ‘«Kουζίνα του Κόσμου – Μωσαϊκό Γεύσεων» είχε σκοπό να αναδείξει τη διεθνικότητα, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά κάθε περιοχής, καθώς και την διάδοση της ταυτότητας και κουλτούρας κάθε λαού μέσω της γαστρονομίας.

Με την παρουσίαση ενός πιάτου, από κάθε περιοχή δόθηκε το έναυσμα να ενωθούν οι λαοί και να μοιραστούν νοοτροπίες, έθιμα και γεύσεις, που ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους.

Στο Καφέ Πολυγλωσσίας, το οποίο αποτελεί μία προσέγγιση άτυπης συνεκπαίδευσης σε θέματα γλωσσικού πλουραλισμού και διαπολιτισμικής επικοινωνίας, αναδείχθηκαν οι διαφορετικές φωνές και οι γλωσσικές διαδρομές της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.