ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Όμορφες αναμνήσεις άφησε το «13° παιδικό – εφηβικό φεστιβάλ ποντιακών χορών» του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Όμορφες αναμνήσεις άφησε το «13° παιδικό – εφηβικό φεστιβάλ ποντιακών χορών» του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
21 Ιούν
0
Σχόλια

Όμορφες αναμνήσεις άφησε το «13° παιδικό – εφηβικό φεστιβάλ ποντιακών χορών» του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «13° παιδικό – εφηβικό φεστιβάλ ποντιακών χορών» του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 στο κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου νομού Σερρών.

Το φεστιβάλ του Σ.ΠΟ.Σ. διοργανώθηκε για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία αυτή τη φορά με τον Δήμο Σιντικής και τον Συλλογο Παφραίων Σιντικής « η Πάφρα».

Το φεστιβάλ αφιερώθηκε στους Παφραίους και τιμήθηκε ο Λαζαρίδης Σάββας, για την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά του στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ Μακάριο όπου στον χαιρετισμό του τόνισε πως οι Πόντιοι είναι Έλληνες αλλά κ οι Έλληνες είναι Πόντιοι , ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου Γεώργιος Τάτσιος , ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Σπυρόπουλος Παναγιώτης , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ζήκα Διονυσία και η υπεύθυνη τουρισμού κ. Αθανασία Λιάπη .

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.